Tula Aviator – Wrap Ring Sling

RingSlings zijn draagdoeken waar je lang profijt van hebt. Je kunt ze direct vanaf de geboorte gebruiken maar passen ook als het kindje wat ouder wordt. De Tula RingSling is gemaakt van geweven wrap en handgemaakt. De aandacht voor voor ontwerp, textiel en details zijn goed te zien in de Tula Aviator. Een prachtige draagdoek. De Tula Aviator is beschikbaar in de maten S en M.

Bekijken

Tula Love Wrap Conversion – Wrap Ring Sling

Deze RingSling heeft mooie roze hartjes en is roze van kleur. De Tula RingSling Love Wrap Conversion is handgemaakt van biologisch katoen. Je kunt deze draagdoek gebruiken voor een pasgeboren baby maar ook voor peuters. De Tula RingSling Love Wrap Conversion is beschikbaar in de maten S en M. De draagdoek kan krimpen in de was dus wij raden aan hem te wassen voor gebruik.

Bekijken

Tula Splendor Bloom – Wrap Ring Sling

De Tula Splendor Bloom staat garant voor draagcomfort. Deze mooie draagdoek is wit blauw van kleur en is gemaakt van biologisch katoen. De draagdoek is voor zowel (pasgeboren) baby’s als peuters geschikt. Je draagt de Tula Splendor Bloom op een heup en een schouder. Dat zorgt ervoor dat het gewicht verdeeld wordt en de draagdoek een ergonomische werking heeft. De Tula Splendor Bloom is verkrijgbaar in de maten S en M.

Bekijken